Θα χρειαστούμε:
Για τον πουρέ
1 μικρή πατάτα ή γλυκοπατάτα
½ αβοκάντο (μικρού μεγέθους)
Κρεμμύδι (να έχει βράσει με την πατάτα)
Λεμόνι
Πιπέρι
Λίγο αλάτι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Παρασκευή:
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί στο μπλέντερ και είναι έτοιμος! Την τσιπούρα την ψήνουμε στο φούρνο με λίγο λεμόνι από πάνω ή και μια σταγόνα ελαιόλαδο αν επιθυμούμε, στους 170˚, για 45 περίπου λεπτά. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και σερβίρουμε!
Από Τερζίδου Δέσποινα (Διατροφολόγος)